1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

Entreegebouw camping Winterswijk

In opdracht van een camping in de gemeente Winterswijk hebben we samen met onze collega Peter Masselink, architect AVB een ontwerp gemaakt voor een nieuw eigentijds entreegebouw. In het gebouw is behalve de receptie een ruimte ondergebracht voor restaurant, de campingwinkel, ontspannen zitten, kantoor etc.¬† De camping¬† ligt te midden van de prachtige bossen rondom Winterswijk. Uitgangspunt si dan ook dat het hart van het gebouw gevormd wordt door de ‘doorsnede van een boomstam’. Te midden van deze houten kern die een plezierig warm hart is in het gebouw in een eigentijdse staalconstructie ontworpen die functioneel is en die het gebouw in de toekomst voldoende mogelijkheid geeft tot aanpassingen. Het is rondom volledig transparant zodat passanten worden uitgenodigd voor een drankje op het gezellige terras en de gasten juist genieten van de omgeving en zicht op het zwembad.

fase: schetsontwerp