1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

woonhuis Winterswijk

Nieuwbouw woonhuis in Winterswijk.


Casco volledig gebouwd in CLT (Constructive Laminated Timber)

De begane grond, de woonruimtes richten zich allen op de tuin en naar de zon. De voorzijde krijgt een eigentijdse en ingetogen gevel.
In het door ons gepresenteerd plan willen we graag gebruik maken van de mooie lange zichtlijnen vanuit de woning naar buiten en door de woning zelf. Vanaf iedere verblijfsplek wil je de tuin kunnen ervaren. De keuken eet- en woonkamer zijn aan elkaar geschakeld en verschillen in vorm, hoogte, oriëntatie en lichtinval. Er is één loop- en zichtlijn door de woning die de ruimtes schakelt. Aan de voorzijde is nog een extra werkkamer aan de straat. Aan de buitenzijde is er veel aandacht voor kwaliteit in detaillering door de mogelijkheid insneden te maken in stucwerk, mooie detaillering van het staande metselwerk aan de voorzijde.

De binnenzijde is grotendeels zichtwerk CLT (blank vurenhout)