1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

1/2

2/2

De Klaproos in Boxmeer

In Boxmeer zijn we in zomer van 2023 gestart met de bouw van 18 appartementen. Het gebouw heeft een geheel houten casco van CLT. Hiermee ontwikkelen we ons verder in de expertise van het toepassen van CLT in meerdere bouwlagen.

Het gebouw is herkenbaar en heeft een vriendelijke en uitnodigende uitstraling door zijn afrondingen en het zichtbare hout.

Het streven in onze architectuur is om gebouwen zoveel mogelijk rondom een gelijke uitstraling te geven, dus geen voor- of achterkanten. Ook op deze plek met rondom groen is een ‘alzijdig’ gebouw ontworpen.

Het gebouw heeft alle bergingen als ook de trappenhuizen in de kern en kent rondom compacte plattegronden die door lange gevels ruim ogen en een maximaal uitzicht bieden.